nieuwsbrief Spitsbergen 4 juli 2019

Doorschuiven groepen

Op dinsdag 9 juli van 13.00-14.00 schuiven de groepen een uurtje door. Dat houdt in dat ze in dat uur kennismaken met hun 'nieuwe' juf voor het nieuwe schooljaar, het lokaal zien waar ze komen te zitten en alvast een kijkje nemen in de stof van het komende jaar.

Sportdag groep 5/6

Op vrijdagochtend 5 juli gaan de kinderen van groep 5 en 6 op de fiets naar het Boschbad. Zorg er dus s.v.p. voor dat de fiets van uw kind in orde is. Daar gaan zij deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten. Dus sportkleding (bijv. korte broek en t-shirt) en sportschoenen aan.

Juffendag groep geel

Op vrijdag 12 juli vieren juf Rachel en juf Hulya hun verjaardag met de groepen 5 en 6.  Wat we gaan doen is nog een verrassing. De kinderen hoeven voor de ochtend geen eten en drinken mee te nemen, maar voor de lunch wel. We maken er een gezellige dag van!

Spullen mee naar huis groep 3

Het zou fijn zijn als de kinderen van groep 3 op maandag 15 juli een stevige (plastic) tas meebrengen. Ze krijgen in de laatste week al hun schriften en werkboeken mee naar huis en het is fijn als ze die in een tas kunnen doen. Wilt u de naam van uw kind alvast op de tas schrijven?

Juffendag groep blauw

Op dinsdag 16 juli gaan we in groep 3 en 4 van 8.30 uur tot 12.00 uur juffendag vieren. Wat we gaan doen blijft nog een verrassing. De kinderen hoeven deze dag geen 10-uurtje mee te nemen, maar ze moeten wel eten en drinken voor de lunch mee. We zouden het heel erg leuk vinden als alle kinderen een mooie tekening maken voor de juf.

Koffieochtend

Woensdag 17 juli is er in de kleuterhal of bij mooi weer op het kleuterplein onze laatste koffieochtend van dit schooljaar. U bent van harte welkom om 8.30 uur.

Het Jeugdeducatiefonds

Spitsbergen is de eerste school in Apeldoorn die gecertificeerd is door het Jeugdeducatiefonds. Het Jeugdeducatiefonds helpt om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien vanuit een achterstand te vergroten. Op donderdag 11 juli bezoekt de heer Hans Spekman, directeur Jeugdeducatiefonds, onze school en overhandigt een bord van het Jeugdeducatiefonds. Jaarlijks krijgt obs Spitsbergen extra geld te besteden voor het verder verbeteren van de ontwikkelingskansen van de leerlingen. De overhandiging wordt feestelijk gevierd op donderdag 11 juli om 11.30 uur.

Rapporten

Alle kinderen krijgen hun rapport mee op donderdag 11 juli. Dit rapport graag uiterlijk in de eerste week na de zomervakantie weer inleveren bij de eigen leerkracht.

Einde schooljaar

Het schooljaar 2018-2019 is alweer aan het einde gekomen. Wat is er dit jaar weer hard gewerkt door iedereen en wat zijn er leuke dingen gedaan. Juf Gerda en juf Lisa gaan ons helaas verlaten. Hiervoor komen juf Reja en juf Busra in de plaats terug.  Juf Mireille gaat met zwangerschapsverlof. Wie haar gaat vervangen is nog niet bekend. Ik wens iedereen een heel zonnige vakantie en zie iedereen graag gezond en goed uitgerust op maandag 2 september.

Wendy Bol

Picknick

Vrijdag 6 september is weer ons jaarlijks picknick van 12.00 tot 13.00 uur. Net als vorig jaar willen we met z’n allen (leerlingen, ouders en leerkrachten) het nieuwe schooljaar gezamenlijk inluiden met een PICKNICK op de speelweide naast school. De bedoeling is dat iedereen wat te eten en te drinken meeneemt om samen op te kunnen eten. Het liefst natuurlijk zelfgemaakt! We maken er weer een gezellige en lekkere start van het nieuwe schooljaar van!

Informatieavond

Noteert u alvast in uw agenda: maandag 23 september hebben wij een informatieavond. Tijdens deze avond zal de leerkracht u vertellen wat zij dit schooljaar de kinderen gaat leren. Meer informatie volgt in september.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Spitsbergen is onderdeel van Leerplein055