woensdag 27 maart 2019

Op woensdag 10 april staan onze deuren open. Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Natuurlijk verzorgen wij rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop de gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken met ons team en onze leerlingen!

Op de open dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dit doen wij omdat wij nieuwe ouders een goed beeld willen geven van onze manier van werken.

Voor de groepen 1 en 2 is er van 8.30-9.00 uur spelinloop samen met ouders, daarna in de kring en wordt er gewerkt met het Digi keuzebord. De groepen 3 t/m 8 gaan allerlei opdrachten doen met rekenen, spelling, taal, muziek en gym.

U komt toch ook?

 

Delen via