Bezoek aan Muiderslot

dinsdag 12 november 2019

Dankzij het Jeugdeducatiefonds, en vrijwilligers van ABNAMRO foundation gaan onze kinderen van de groepen 1 t/m 8 dinsdag 19 november naar het Muiderslot in Muiden. De kinderen gaan in het Muiderslot een reis maken door de riddertijd. In groepjes van ongeveer 6 kinderen en onder begeleiding van de juffen/meester en de begeleiders gaan ze allerlei opdrachten uitvoeren. De lunch wordt verzorgd. Wel moeten de kinderen voor 10.00 uur wat te drinken en te eten meenemen. Het kan koud worden, dus de kinderen graag warme en regenbestendige kleren aan laten doen (evt. laarzen). Voor de allerjongsten(1/2) ook handig om extra kleding mee te geven. We vertrekken vanuit school met twee bussen om 8.45 uur en komen als alles op de terugweg meezit om ongeveer 14.30 uur weer terug op school. We hebben er allemaal al heel veel zin in!