Openbare basisschool Spitsbergen

Onze school telt bij aanvang van het schooljaar ongeveer 110 leerlingen. We werken in “basisgroepen” met leerkrachten en een leraar ondersteuner of een onderwijsassistente. Dit betekent veel aandacht voor ieder kind. Verder geven we innovatief onderwijs d.m.v. “Snappet”. ( Link naar Snappet Spitsbergen ). Onze school ligt op een rustige plek achter het wijkcentrum Orca. We hebben 2 schoolpleinen, een voetbalcourt en een gymzaal op ons terrein.

Het team bestaat uit enthousiaste professionals. Een belangrijk kenmerk van “onze schoolcultuur” is openheid! Onze ouders zijn van harte welkom in de klassen en we willen samen met hen zorgen voor een goede leeromgeving!

Centraal in de wijk Orden

Sinterklaasfeest 2018

donderdag 6 december 2018

Ook dit jaar heeft Sint Nicolaas weer een bezoek gebracht aan onze school. Op woensdag 5 december kwam hij met vijf van zijn Pieten het plein oplopen. Na een welkomstwoord van juf Wendy en nadat de kinderen de Sint toe hadden gezongen is de Sint bij alle groepen op bezoek geweest. Het was een dolle

Herfstwandeling

dinsdag 9 oktober 2018

Met de peuters, kleuters en heel veel ouders hebben we een fijne wandeling gemaakt naar het bos. Veel tasjes werden gevuld met eikels, beukennootjes, dennenappels, takken en mooi verkleurde bladeren. In het Orderbos konden we ook nog even heerlijk spelen.

Groep 8 komt voorlezen

maandag 1 oktober 2018

De leerlingen van groep 8 hebben onze kleuters en peuters van het Kinderatelier voorgelezen. Aanstaande woensdag start de Kinderboekenweek met als thema “Vriendschap”.  Het was heel leuk om met een vriendje of vriendinnetje te luisteren naar een prachtig voorbereid verhaal.