Openbare basisschool Spitsbergen

Onze school telt bij aanvang van het schooljaar ongeveer 110 leerlingen. We werken in “basisgroepen” met leerkrachten en een leraar ondersteuner of een onderwijsassistente. Dit betekent veel aandacht voor ieder kind. Verder geven we innovatief onderwijs d.m.v. “Snappet”. ( Link naar Snappet Spitsbergen ). Onze school ligt op een rustige plek achter het wijkcentrum Orca. We hebben 2 schoolpleinen, een voetbalcourt en een gymzaal op ons terrein.

Het team bestaat uit enthousiaste professionals. Een belangrijk kenmerk van “onze schoolcultuur” is openheid! Onze ouders zijn van harte welkom in de klassen en we willen samen met hen zorgen voor een goede leeromgeving!

Centraal in de wijk Orden

Naar de wasstraat

maandag 13 mei 2019

Vanochtend zijn we met groep 2 met auto’s door de wasstraat Blinq geweest. Het was leuk maar ook heel spannend om te zien hoe de auto gewassen werd. Tot slot mochten we de auto van de manager schoonspuiten en wassen.

Op bezoek bij het autobedrijf

maandag 13 mei 2019

Omdat we over het thema auto werken zijn we bij automobiel bedrijf Malkenschoten op bezoek geweest. We weten nu waar de motor zit, hoe de onderkant van de auto eruit ziet en hoeveel gereedschap er nodig is om een auto te repareren.

De jonge koolmezen vliegen uit

maandag 13 mei 2019

In de patio was moeder koolmees al druk in de weer met het voeren van haar jongen. Vandaag was het zover en vlogen de jongen uit.